Megtalálsz minket Facebookon!
Kategóriák

ÁSZF

ÁFSZ, Vásárlási feltételek, fizetési feltételek

 

Saintextil.hu  mint szolgáltató

A Saintextil.hu, mint  Szolgáltató (üzemeltetőként a Sain-ker 2012 Kft  2049 Diósd, Szabadság u. 149. Adószám:  23990500-2-13, Telefonszám: +36 30 607 1618, +36 70 36 03 562, kapcsolat tartók: Sain Antal Richárd, Sain Krisztina, e-mail: saintextil@t-online.hu) webshopján keresztül méterárukat, ruhaneműket és kellékeket rendelhet minden olyan ügyfél, aki igénybe veszi online szolgáltatásunkat. A Megrendelő kiválasztja a terméket, amit rendelni szeretne. A rendelési paraméterek alapján a Szolgáltató összeállítja a megrendelt termékeket,  majd a Megrendelő telefonos vagy e-mailes egyeztetés követően az adott időpontban átveheti a megrendelt terméket. A webáruházban regisztrálással vagy regisztráció nélkül lehet vásárolni.

      

A szerződés


A szerződés nyelve magyar. A szerződés megkötése létrejön a Szolgáltató és a vásárló között, minden termék vásárlása után, a pénztári folyamat befejezésével. A Szolgáltatói szerződés írásban kötöttnek minősül, rendszerünkből visszakereshető. A szerződés bármikor letölthető oldalunkról.

      

A rendelés menete


A vásárló kiválasztja a megfelelő terméket a webáruházból. Beállítja a rendeléshez szükséges paramétereket. Mennyiség, szín, anyag és a termékekhez tartozó egyedi opciókat. A rendelés feladása előtt, áttekinti a rendelési adatokat. Végül feladja azt rendszerünkbe. A hibásan kitöltött termékek még szerkeszthetőek a fizetés előtt. 

      

Termékek jellemzői


Termékkínálatunk: méteráruk, kellékek, pólófonalak.

 

Garanciális feltételek


A nem rendeltetés szerű használatból eredő károkért felelősséget nem vállalunk. 5 napos visszavásárlási garancia van termékeinkre.

 

Elállási jog


A vásárló elállhat a termék vásárlásától 5 munkanapon belül, abban az esetben, ha az áruházból nem perszonalizált, egyedi szöveggel vagy saját fotókkal feltöltött terméket vásárolt. Ebben az esetben a személyre szabott terméket a saintextil.hu  kifejezetten a megrendelő késére egyedileg gyártotta le, azt másnak értékesíteni már nem tudja. További részletek a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről 5§ olvashatóak. Az elállási joggal élő vásárlónak kötelessége saját költségén visszajuttatni a terméket a webáruház üzemeltetőjének. A vásárló nem kötelezheti az eladót a szállítási díj kifizetésére, ez minden esetben a vásárlót terheli! A vásárlót nem terheli semmilyen más költség, a termék visszaszállításának díján kívül, azonban kötelezhető a nem rendeltetésszerű használatból eredő kár megtérítésére! A saintextil.hu, mint üzemeltető számára 30 nap áll rendelkezésére, hogy visszatérítse a vásárló számára a teljes vételárat, amennyiben élni kíván az elállási jogával a vásárló, és visszajuttatta a megrendelt terméket. A vételár visszatérítés lehetséges módját a vásárlónak közölnie kell a saintextil.hu munkatársaival. A vásárló kibonthatja, sőt ki is próbálhatja a megrendelt terméket, és ezt követően is élhet az elállási jogával 8 munkanapon belül. A webáruház tulajdonosa nem követelheti, hogy bontatlan állapotában küldje vissza a megrendelt terméket a vásárló, mint azt sem, hogy az eredeti számlával együtt.

      

Szolgáltatás költségei


A termék és a szállítási költség ellenértékét a Megrendelő a rendeléskor egyenlíti ki.

 

Teljesítési határidők


A Szolgáltató vállalja, hogy a standart termékeket a megrendelő utalása megérkezése után legkésőbb a 3. munkanapon átadjuk a futárszolgálatnak. Egyedi termékek és nagyekeres megrendelés esetén 7-10 munkanapon belül készítjük el. Az átvétel időpontjáról a saintextil.hu munkatársa és a megrendelő telefonon vagy e-mailen egyeztet időpontot.

 

Rendelés visszamondása


A vásárlást követő 3 órán belül a saintextil.hu rendszere lehetőséget biztosít a rendelés módosítására vagy törlésére. A rendszer ezután automatikusan átadja gyártásra a perszonalizált terméket. Ezután a Megrendelő a szerződéstől való elállásának jogát nem gyakorolhatja: 17/1999. (II. 5.) Kormány rendelet a távollevők között kötött szerződésekről: 5. § A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja a 4. § szerinti elállási jogot. c) olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó. Ez azt jelenti, hogy a Szolgáltató a 3 órás türelmi idő letelte után a gyártást elkezdi. A termék egyedi igények alapján kifejezetten a megrendelő kérésére készült el, azt másnak értékesíteni nem lehet.

      

Szerzői jogok


A saintextil.hu rendszerében található mintatermékek a saintextil.hu tulajdonát képezik. A megrendelő által feltöltött képek eredetével és minőségével kapcsolatban a saintextil.hu felelősséget nem vállal. Céges megrendelés esetén kérjük töltse fel saját fotóit vagy érdeklődjön a licensz szabályokról. A képek webes vagy későbbi elektronikus felhasználása tilos; a szabad- vagy korlátozott felhasználású képek esetén a licenszekben előírt feltételek betartása mellett lehetséges. Amennyiben a megrendelő azt később máshol használja, a jogi következményeket ő viseli. A fotók számítógépen vagy mobiltelefonon háttérképként vagy képernyővédőként való használata nem engedélyezett.

      

Egyéb törvényi rendelkezések


Az ÁSZF-ben nem részletezett kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, vonatkozó rendelkezései az irányadóak.